Удобства
maria-palace-icon

Златарски магазин

„Роберто Браво“

Златарски магазин „Роберто Браво“ в гр. Балчик е идеалното място, от което да изберете бижу за специален повод на важен човек. В магазина ще откриете стилни златни и сребърни бижута, съчетани с различни скъпоценни камъни и диаманти.

 Дизайна на бижутата е съобразен със световните тенденции в бижутерията. Дългогодишния опит и широката гама от изтънчени бижута са гаранция за високо качество и собствен стил.

Оптика

„ Raynoff“

Оптика „Райнофф“ предлага качествено изработване на диоптрични и слънчеви очила, както и всички необходими консумативи към тях. В оптиката е изложена голяма част от гамата продукти, които „Райнофф“ предлага.

Клиентите могат да изберат между различни модели  очила, съобразени с най-новите модни тенденции и подходящи за всички възрасти и вкус.  Оптика „Райнофф“ е с дълго работно време, за да може да отговори на желанията на своите клиенти.

Хранителен магазин

„Алдо“

Хранителен магазин „Алдо“ е един от най-добрите избори за покупка на хранителни продукти в гр. Балчик. Пазаруването става бързо и лесно, магазина предлага голямо разнообразие от хранителни продукти, за да отговори на всяко търсене.

 Вкусни и винаги пресни хлебни изделия, млечни продукти, месо, плодове и зеленчуци. Разполага още с топла витрина, с готови ястия, за обяд или вечеря. Магазин „Алдо“  предлага ежемесечни промоции и достъпни цени на голяма част от продуктите.

11% ОТСТЪПКА

Резервирай от сайта и вземи 11% отстъпка с промокод: 11OFF

Privacy Preferences
Когато посетите нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки.