УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ
1. УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ

1.1. Резервация за хотел Мариа Палас бихте могли да направите по един от следните начини:

  • пишете ни на e-mail: reservation@mariapalace.eu
  • директна резервация през нашият сайт : www.mariapalace.eu
  • обадете се на телефон: +359 892 220576

1.2. След като получим и обработим Вашата заявка, ние ще се свържем с Вас, за да потвърдим възможността за настаняване. Потвърждение за направената резервацията ще получите на посочен от Вас e-mail.

1.3 Предплащане  за резервация не се изисква, освен в случай, че клиентът желае да заплати такъв. За гарантиране на резервация клиентът предоставя данни от валидна дебитна или кредитна карта.

2. УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИЯ

2.1. Анулация на направена от Вас резервация, можете да направите по един от следните начини:

  • пишете ни на e-mail: reservation@mariapalace.eu;
  • анулирайте през формата за резервации в нашият сайт: www.mariapalace.eu

2.2. Условията и сроковете за анулация на потвърдена резервация са различни в зависимост от периода на настаняване, избраната цена, избрана промоция, ранно записване и др. Платеният депозит се възстановява на клиента според условията за анулация. Конкретните условия за промяна и анулация са ясно упоменати във платформата за резервации и се получават с потвърждението на резервацията по имейл.

2.3 При необходимост от възстановяване на сума, платена с карта от страна на потребителя, съответната сума ще бъда възстановена чрез картова операция по същата картова сметка на потребителя.

2.4 Хотел Мариа Палас  запазва правото си да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форсмажорни обстоятелства и други, независещи от хотелиера причини.

3. УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ

3.1. Часове за настаняване и освобождаване на стаите:

  • Настаняване всеки ден след 14:00 ч.
  • Освобождаване на стаите до 12:00 ч.

3.2. За по-късно освобождаване клиентът може да се обърне към служител на рецепция, като съответно ще бъде таксуван по утвърден ценоразпис.

3.3. Домашни любимци не се настаняват.

3.4. Предоставените от Вас лични данни са защитени, съгласно Закона за Защита на Личните Данни се обработват само във връзка с осъществяването на установените изисквания на Закона за Туризма.

4. НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ
  • В брой или чрез Кредитна или Дебитна карта при настаняване в хотела
  • Чрез формата за резервации на www.mariapalace.eu чрез кредитна или дебитна карта
  • Банков превод по следната банкова сметка

Банка : Първа Инвестиционна Банка

BIC: FINVBGSF

IBAN: BG41FINV91501017283978

5. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СТРАНИТЕ

5.1 Хотел Мариа Палас поема задължението да предостави на клиента в пълен размер заявените и заплатени от него услуги.

5.2.Хотел Мариа Палас се задължава да не променя цената на заявените от клиента услуги, освен в изключителни случаи, когато това е икономически обосновано.

5.3.Хотел Мариа Палас  не носи отговорност за вреди, причинени от действия на трети лица.

5.4. Всички рекламации, свързани с качеството на заплатените услуги, трябва да бъдат предявени от клиента на място в хотела за отстраняване на слабостите.

5.5. Суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично услуги по вина на клиента, не се възстановяват.

5.6. Всички цени, обявени в сайта на хотел Мариа Палас, както и в e-mail съобщенията на хотела, изпратени до клиента, са в български лева с включен ДДС и туристически данък. В някои случаи е възможно да са обвързани с други предложения, промоции и условия. При необходимост от допълнителна информация относно нашите предложения, екипът ни е на разположение.

5.7. Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва да се заплатят отделно в хотела.

5.8. Хотелът не носи отговорност за загубени, забравени или откраднати вещи от стаите, съхранявани извън персоналния сейф в тях,

5.9. Клиентът поема отговорността да спазва общоприетите норми на добро поведение по време на престоя си в хотела. Всички разходи за причинени материални щети към хотела се дължат от клиента.

5.10. В стаите на хотел Мариа Палас не се допуска пушене, според разпоредбите на националното законодателство. Затова в случай на констатирано несъответствие с тях, хотелът  запазва правото си да наложи, без предварително уведомление, такса в размер на 100.00 лв.

5.11 Хотел Мариа Палас си запазва правото да променя информацията в тази страница и Общите условия по всяко време. Въпреки, че се полагат всички усилия за предоставяне на вярна и точна информация, това не винаги може да бъде гарантирано.

5.12. Когато клиент направи резервация, се счита, че се е запознал с настоящите Общи условия и е съгласен с тях. Резервации приети по телефон, електронна поща или през нашият сайт се считат за възникващо договорно отношение. Извършеното плащане се счита за приемане на Общите условия за пребиваване в хотела.

5.13. По всички спорове и правни въпроси, неуредени с настоящите Общи условия и Политиката за поверителност и възникнали във връзка с използването на сайта www.mariapalace.eu, в сила са законовите задължителни разпоредби в Република България.

5.14. Данни на фирма собственик на хотел Мариа Палас

Здравец 59 ЕООД

Адрес на регистрация: гр.Балчик , ул.Приморска 8Б

Адрес за кореспонденция : гр.Балчик, ул.Самара 5

ЕИК:124048175

Телефон за връзка: 0882220576

Имейл:  reservation@mariapalace.eu

11% ОТСТЪПКА

Резервирай от сайта и вземи 11% отстъпка с промокод: 11OFF

Privacy Preferences
Когато посетите нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки.